healthcare professionals in the OR

Kirurgisk sugning och luftvägssugning

Tillförlitlig vård med varaktig prestanda.

Hur kan vi hjälpa dig?

KONTAKTA OSS NU

Produkter

Kirurgisk sugning

Sugpumpar används under och efter operation för att avlägsna operationsvätskor, vävnad (inklusive ben), gaser och kroppsvätskor. Medela tillhandahåller mångsidiga, tillförlitliga och säkra pumpar som är lätta att använda.

Dominant Flex och Basic kirurgiska sugpumpar

Dominant Flex och Basic är utformade för användning på sjukhus, kliniker och mottagningar och idealiska medicinska sugpumpar för alla användningsområden.

Läs mer

Vario 8 och Vario 8 c/i sugpumpar med lågt vakuum

Vario 8 och Vario 8 c/i är sugpumpar med lågt vakuum som passar för många olika användningsområden på sjukhus och polikliniker. De är mångsidiga, tillförlitliga och mobila, och de passar för en rad olika tillämpningar med lågt vakuum.

Läs mer

Upptäck hur våra lösningar på bästa sätt kan uppfylla dina behov.

KONTAKTA OSS NU

Luftvägssugning

Luftvägssugning avlägsnar sekret som har ansamlats i luftvägarna. Medelas pumpar uppfyller kraven i de mest strikta internationella standarderna och är utformade för bekymmersfri användning, med snabb vakuumbildning, fullständig tillförlitlighet samt låg ljudnivå under drift.

Clario pump för luftvägssugning

Luftvägssugpumpen Clario erbjuder lättanvänd och mycket mobil sugning för patienter i behov av luftvägssugning i hemmet. Clario är luftvägssugpumpen för snabb lindring med tyst trakeostomisugning.

Läs mer

Clario Toni pump för pediatrisk luftvägssugning

Clario Toni pump för pediatrisk luftvägssugning är en sugpump för de övre luftvägarna som är särskilt utformad för nyfödda och spädbarn med olika typer av sjukdomar. Genom skonsam sugning frigörs luftvägarna snabbt från sekret, vilket ger omedelbar lindring och komfort.

Läs mer

Kontakta oss idag.

Hitta ditt lokala Medela-kontor och kontaktinformation här.

KONTAKTA OSS NU